Fotografija: Grad Čazma u srpnju je organizirala bogat zabavni sadržaj za sve stanovnike i posjetitelje/ Foto: Grad Čazma
Galerija
Grad Čazma u srpnju je organizirala bogat zabavni sadržaj za sve stanovnike i posjetitelje/ Foto: Grad Čazma

Bogat program Ljeta u Čazmi okrunit će koncerti Halida Bešlića, Vatre i Begina

Svi koncerti održat će se na središnjem gradskom trgu, a uoči nastupa poznatih imena, okupljene će zabavljati razne predgrupe. Program tih dana počinje u 19 satiMjesec srpanj rezerviran je za zabavnu manifestaciju Ljeto u Čazmi, u sklopu koje će se održati i Dan grada. Po principu za svakog po nešto, organizatori su pripremili bogat program.

Izložba u Gradskoj knjižnici

Centralni glazbeni događaji svakako su vezan za obilježavanje Dana grada, kada će 23.,24. i 25. srpnja redom nastupati Vatra, Halid Bešlić i Begini. Svi koncerti održat će se na središnjem gradskom trgu, a uoči nastupa poznatih imena, okupljene će zabavljati razne predgrupe. Glazbeni dio programa tih dana započet će u 19 sati.

Među brojnim sadržajima, svakako treba izdvojiti izložbu Tragom bijelog jelena, koja se otvara danas (5. srpnja) u 17 sati u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara. Svi zainteresirani u izložbi će moći uživati sve do 22. srpnja, a već idući dan na redu je otvorenje izložbe Zdenke Pozajić pod nazivom Grafike u ateljeu Antolčić.

Program za najmlađe

Za one najmlađe također je organizirano mnoštvo događanja, poput kina na otvorenom, koje je zbog lošeg vremena jučer odgođeno, a organizatori će novi termin javiti naknadno. Nadalje, 11. srpnja na ribičkom kompleksu Vustje održava se Magično poslijepodne za djecu. Riječ je o zabavnom programu u kojem sudjeluje i mađioničar, a bit će prikazana i predstava za najmlađe. 

Od ostalih događaja svakako treba istaknuti i treću obiteljsku šatorijadu, koja je rasporedu 17. srpnja te 8. dječji dani u galeriji Matešin u Bojani, koji se održavaju 25. ovog mjeseca. 

Sportski sadržaji

Organizatori nisu zaboravili ni na sportske aktivnosti pa su tako predviđeni turniri u odbojci na pijesku, stolnom tenisu te natjecanje u daljinskom jahanju. Tu su svakako i tradicionalni Kup grada Čazme koje organizira streljačko društvo, a vrijedi spomenuti i Šaranski Natura Kup.

U nastavku teksta pogledajte kompletan program i svakako u srpnju dođite u Čazmu. 

Program Ljeto u Čazmi/ Foto: Grad Čazma
Program Ljeto u Čazmi/ Foto: Grad Čazma

Program Ljeto u Čazmi/ Foto: Grad Čazma
Program Ljeto u Čazmi/ Foto: Grad Čazma

Program Ljeto u Čazmi/ Foto: Grad Čazma
Program Ljeto u Čazmi/ Foto: Grad Čazma