Fotografija: Foto: Udruga Ždralice
Galerija
Foto: Udruga Ždralice

Ždralice pozivaju na druženje s daruvarskim udrugama: "Podržite nas u srijedu na trgu"

"Na prvi pogled možda nismo srodni s ciljevima svih udruga, ali nekako imamo isti cilj - unaprijediti kvalitetu života u Daruvaru! Jednostavno želimo biti vidljiviji građanima", poručuje Lipovac.Udruga Ždralice Daruvar organizira još jedan zanimljiv događaj. Riječ je o programu pod nazivom "Jačajmo zajedno" koji financijski podržava Grad Daruvar, a koji će u središtu grada ove srijede, 22. studenoga okupiti brojne daruvarske udruge koje će se predstaviti građanima.

- Pridružile su nam se udruge s kojima ostvarujemo odličnu suradnju. To su Udruga Korak dalje, Matica umirovljenika, Udruga mladih Nada, daruvarska HVIDR-a, Udruga osoba s invaliditetom i daruvarska Liga protiv raka. Dođite svi 22. studenoga na Trg kralja Tomislava u Daruvaru, družite se s nama od 10 do 13 sati, upoznajte se s našim radom, poručili su iz Udruge Ždralice.

Kako su došle na ovakvu ideju, pojasnila nam je Suzana Lipovac, predsjednica daruvarskih Ždralica.

Žele biti vidljiviji

- Postojimo već 10 godina, a kroz to razdoblje surađivali smo s mnogim udrugama, institucijama i pojedincima. Pokazalo se da bi suradnja mogla biti jača i bolja. Na prvi pogled možda nismo srodni s ciljevima sa svim udrugama, ali nekako nam je isti cilj - a to je unaprijediti kvalitetu života u Daruvaru. Inicijativa za ovakvim druženjem postoji već neko duže vrijeme, a ove srijede napokon ćemo se družiti, pojašnjava Suzana Lipovac.

Službeni plakat
Službeni plakat

- Svaka udruga će doći sa svojim promotivnim materijalima. Svi koji žele mogu doći, upoznati nas, pridružiti se nekoj od udruga. Jednostavno želimo biti vidljiviji građanima. Želimo da nas oni koji ne znaju dovoljno o nama bolje upoznaju, poručuje Lipovac i poziva još jednom Daruvarčane da im se pridruže ove srijede na Trgu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!