Fotografija: Vježbe na otvorenom vodi profesionalni fizioterapeut Milan Vereb zvani Mićo /Foto: Brankica Mlinarić
Galerija
Vježbe na otvorenom vodi profesionalni fizioterapeut Milan Vereb zvani Mićo /Foto: Brankica Mlinarić

"Kutak za trenutak" postao omiljeno mjesto umirovljenika s područja Daruvara

Pikado, društvene igre, kineziološke radionice, nordijsko hodanje samo su neke od aktivnosti koje daruvarski umirovljenici tamo provode svakoga tjedna. I sve je besplatno
"Kutak za trenutak" u ulici Stjepana Radića 7 u Daruvaru postao je omiljeno mjesto mnogih umirovljenika s područja Daruvara.

Naime, u sklopu EU projekta "Moje vrijeme", čiji je nositelj Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva, u dnevnom boravku za umirovljenike kojeg su nazvali "Kutak za trenutak", organizirane su brojne besplatne aktivnosti za umirovljenike.

<p>Nordijsko hodanje/Foto: Brankica Mlinarić</p>

Nordijsko hodanje/Foto: Brankica Mlinarić

Pikado, društvene igre, kineziološke radionice, nordijsko hodanje samo su neke od aktivnosti koje daruvarski umirovljenici tamo provode svakoga tjedna.

<p>U dnevnom boravku u Radićevoj ulici 7 u Daruvaru sklopila su se nova prijateljstva/Foto: Brankica Mlinarić</p>

U dnevnom boravku u Radićevoj ulici 7 u Daruvaru sklopila su se nova prijateljstva/Foto: Brankica Mlinarić

Voditeljica dnevnog boravka Brankica Mlinarić poziva i ostale umirovljenike da se aktiviraju i priključe se njihovim radionicama jer će tako poboljšati svoje fizičko i psihičko zdravlje. 

<p>Daruvarski "Kutak za trenutak" /Foto: Brankica Mlinarić</p>

Daruvarski "Kutak za trenutak" /Foto: Brankica Mlinarić

- U našem „Kutku“ postaje sve zanimljivije. Družimo se, razmjenjujemo recepte, ali i iskustva, vježbamo, hodamo, stječu se nova poznanstva i prijateljstva i pomažemo jedni drugima. Prije nekoliko dana bili smo na jednodnevnom besplatnom izletu u termama Jezerčica s umirovljenicima iz Bjelovara. Bilo je lijepo i veselo. Naši dragi umirovljenici bili su zadovoljni i kako kažu napunili su baterije za dalje. I zato vas drage umirovljenike s područja grada Daruvara i okolice pozivamo da dođete kod nas i uvjerite se kako je ovdje lijepo - kaže nam Brankica Mlinarić i napominje kako je "Kutak za trenutak" na adresi Stjepana Radića 7 (preko puta Faruka) otvoren od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.