Fotografija: Sjajan uspjeh Bjelovarčanki/Foto: Vox feminae-ženski zbor
Galerija
Sjajan uspjeh Bjelovarčanki/Foto: Vox feminae-ženski zbor

ZLATNE U ISTRI „Vox Feminae“ iz Bjelovara najbolji je ženski zbor u Hrvatskoj

"Iza nas je vikend pun dojmova, druženja, napetosti, iščekivanja i radosti! Novigrad nam je donio zlato sa 56. Susreta hrvatskih pjevačkih zborova. Zlatna plaketa nam je poticaj za daljnji rad", poručuju Voxice



Bjelovarski ženski zbor „Vox Feminae” na 56. susretu hrvatskih pjevačkih zborova u Novigradu Istarskom osvojio je zlatnu plaketu. Članicama je to uspjelo u konkurenciji osam zborova, s 92 boda, pod vodstvom dirigenta Ozrena Bogdanovića, piše KruGarešnica.

Izvele su tri skladbe i jednu u revijalnom dijelu. To su:“Tebe pojem” od Stevana Stojanovića Mokranjca, “Lipa” Adalberta Markovića te “Proljetna kiša” Ivana Josipa Skendera. U revijalnom dijelu, tijekom drugog dana priredbe, Voxice su zapjevale “Son of a Preacher Men”, čime su se oprostile od Novigrada.

Foto: Vox feminae-ženski zbor
Foto: Vox feminae-ženski zbor

Posebno zahvaljuju Ivani Šošić na klavirskoj pratnji na državnoj smotri gdje su zadivile žiri koji im je rekao da su trenutačno najbolji ženski zbor u Hrvatskoj, piše KruGarešnica.

Poticaj za dalje

- Ova zlatna plaketa nam je poticaj za daljnji rad, rekla je predsjednica Valentina Vedriš.

- Iza nas je vikend pun dojmova, druženja, napetosti, iščekivanja i radosti! Novigrad nam je donio zlato sa 56. Susreta hrvatskih pjevačkih zborova. Puno je vremena i rada uloženo, ali ne smijemo zaboraviti na one koji su uz nas bili svojom podrškom, pa se zato zahvaljujemo našim institucijama na pratnji i pomoći: Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Zajednici udruga u kulturi s predsjednikom Borisom Abramovićem, Gradu Bjelovar, KMC-u i ravnatelju Denisu Hladišu, te Kazalištu Bjelovar s ravnateljicom Margaretom Fabičević bez čije pomoći ne bismo mogli!

Foto: Vox feminae-ženski zbor
Foto: Vox feminae-ženski zbor
Foto: Vox feminae-ženski zbor
Foto: Vox feminae-ženski zbor
Foto: Vox feminae-ženski zbor
Foto: Vox feminae-ženski zbor

Hvala i svima Vama na čestitkama, budite i dalje uz nas, a mi ćemo se nastojati odužiti onako kako najbolje znamo, pjesmom!, poručile su članice ženskog zbora „Vox Feminae”.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku