Fotografija: Etno festival Bilogoro, u srcu te nosim vraća se pred publiku: "Izabrali smo 16 skladbi"/Foto: MojPortal, CROPIX
Galerija
Etno festival Bilogoro, u srcu te nosim vraća se pred publiku: "Izabrali smo 16 skladbi"/Foto: MojPortal, CROPIX

Uskoro kreće prodaja ulaznica za festival Bilogoro, u srcu te nosim: "Program vodi Branko Uvodić"

Na festivalu koji se vraća pred publiku nakon dvije pandemijske godine natječe se 16 skladbi, a očekuju nas i glazbeni gosti iznenađenja, otkriva direktor festivala Slaven Klobučar



VELIKO TROJSTVO – Nakon duge dvije pandemijske godine Etno festival "Bilogoro, u srcu te nosim" vraća se pred publiku te će se održati 6. studenog 2022. u Školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu.

Skladba Pajdaša dva bila je dvostruki pobjednik na festivalu održanom 2019. godine/Foto: Bilogorski turistički put
Skladba Pajdaša dva bila je dvostruki pobjednik na festivalu održanom 2019. godine/Foto: Bilogorski turistički put

-I ove godine u konkurenciji se našlo mnoštvo odličnih izvođača te je bio pravi izazov odabrati njih 16 koji će 6. studenog stati pred publiku i pokazati im svoje umijeće. Prilikom odabira skladbi odlučivale su nijanse, no sigurni smo da će odabrani izvođači dostojno promovirati bilogorski kraj i sudjelovati u očuvanju bilogorske baštine, kaže nam Slaven Klobučar, direktor festivala.

Glazbeni gosti iznenađenja

Dodaje kako će na tržnici u Bjelovaru i u zgradi Općine Veliko Trojstvo uskoro krenuti prodaja ulaznica, koje će se moći kupiti i uoči početka samog festivala na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu.

TS Šandrovac/Foto: Slaven Klobučar
TS Šandrovac/Foto: Slaven Klobučar
TS BIlogora i Josip Posavec/Foto: Slaven Klobučar
TS BIlogora i Josip Posavec/Foto: Slaven Klobučar

-Osim odličnih natjecateljskih skladbi, na festivalu nas očekuju i glazbeni gosti iznenađenja te pobjednik prošlogodišnjeg Etno festivala koji će tom prilikom primiti i zasluženu nagradu. Važno je reći i kako će program festivala voditi svima dobro poznato televizijsko lice - Branko Uvodić, kaže Klobučar i poziva sve da prate Facebook stranicu Etno festival "Bilogoro, u srcu te nosim" na kojoj će biti objavljeni svi detalji o samom događanju.