Fotografija: Nataša Dorčić u ovoj komediji glumi kumu Anku/Foto: POU Daruvar
Galerija
Nataša Dorčić u ovoj komediji glumi kumu Anku/Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu pogledajte najiščekivaniju domaću komediju ove jeseni

Komedija redatelja Gorana Dukića “Nosila je rubac črleni” sa sjajnom Natašom Dorčić u glavnoj ulozi osvojila je ljetos nagradu publike za najbolji film na Pulskom filmskom festivalu



DARUVAR - Na kino programu u Daruvaru ovaj tjedan su filmovi "Otpisanci", "Nosila je rubac črleni" i "Karta za raj".

"Otpisanci"

Animirana obiteljska avantura "Otpisanci" prikazuje se danas u 18 sati, u petak 7. listopada u 18 sati, dok filmu subotu i nedjelju možete pogledati od 16 sati.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Op i Ed su brat i sestra slatke, krznene životinje u obliku krafne koje žive na Galapagosu. Ova dva ljupka stvorenja igrom slučaja krenu na put kroz vrijeme, od 1835. pa sve do danas. Tamo otkrivaju sva čuda modernog svijeta i upoznaju malog psa koji im pokušava pomoći da shvate gdje se uopće nalaze. On ih odvodi u muzej u kojem saznaju, na svoj užas, da je njihova vrsta izumrla davne 1835., odmah nakon što su njih dvoje upali u kobni vremenski cvijet. Op i Ed shvaćaju da se moraju vratiti u 1835. i spasiti svoje, samo kad bi još malo pripazili da ne mijenjaju tijek povijesti. Riječ je o animiranoj avanturi sinkroniziranoj na hrvatski jezik.

Komedija "Nosila je rubac črleni"

Sveznajući Isus Krist, prefrigana kuma Anka i brbljava svinja Beba u romantičnoj komediji s puno pjevanja u pitomom Hrvatskom zagorju ratnih devedesetih. Komedija redatelja Gorana Dukića “Nosila je rubac črleni” sa sjajnom Natašom Dorčić u glavnoj ulozi osvojila je ljetos nagradu publike za najbolji film na Pulskom filmskom festivalu.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Od oružja prisutni su tek lovačka puška i plastični pištolj. Sitnim vezom slatko-gorkih zapleta dominiraju drama prve svinjske ljubavi u trenutku zračne uzbune te kvar frizerske haube na pola frizure. Svadba, prošćenje, prpošni napjevi, dezerteri, Majka Božja, sir, vrhnje i happy end su uključeni. 

Ovaj film pogledajte danas u 20 sati, te u subotu i nedjelju od 18 sati.

Romantična komedija "Karta za raj"

Komediju Karta za raj možete pogledati u petak, subotu i nedjelju s početkom u 20 sati.

Oskarovci Julia Roberts i George Clooney ponovno se ujedinjuju na velikom platnu. Sada u ulozi rastavljenog bračnog para u zajedničkoj misiji, pokušat će spriječiti svoju zaljubljenu kćer da napravi istu grešku koju su oni napravili – udati se.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Jedna klasična romantična komedija o drugoj prilici za ljubav.

Roberts i Clooney sreću se u avionu na putu prema Baliju. Njihova kći se udaje za tipa kojeg je tek nedavno upoznala, a kako je i njihova priča slično započela, oni ju žele spriječiti u tome. Odmor na jednom od najljepših mjesta na svijetu njih dvoje provode u svađi, no indiciraju li stalne trzavice neku preostalu kemiju? I hoće li zaustaviti kćer od onog što oni smatraju pogreškom? Saznat ćemo 7. listopada.