Fotografija: Foto: Unsplash
Galerija
Foto: Unsplash

Večeras u Daruvaru koncert uglednog pijanista Sama Rotmana: "Slavimo Beethovenov rođendan"

Rotman iza sebe ima više od 3200 nastupa, i to u SAD-u, Kanadi, Meksiku, Karibima, Južnoj Americi, Istočnoj i Zapadnoj Europi, Jugoistočnoj Aziji, Južnoj Africi, Indiji, Kini i Rusiji...



DARUVAR - Baptistička crkva u suradnji s Glazbenom školom Brune Bjelinskog Daruvar te pod pokroviteljstvom Grada Daruvara, poziva sve sugrađane na koncert povodom 250 obljetnice rođenja Ludwiga van Beethovena.

Glazbena škola Bruno Bjelinski u Daruvaru/Foto:Predrag Uskoković
Glazbena škola Bruno Bjelinski u Daruvaru/Foto:Predrag Uskoković

-Neka od njegovih skladbi utjelovit će američki glazbenik, pijanist, Sam Rotman. Sam je diplomirao i magistrirao na glazbenoj školi Juilliard u New Yorku. Ovaj višestruko nagrađivani glazbenik, bio je među pobjednicima pet pijanističkih natjecanja, kako u SAD-u, tako i u Europi.

Prestižna nagrada

Najprestižnija nagrada ona je laureatskog pobjednika na četvrtom međunarodnom natjecanju „Beethoven“ u Beču.

Foto: Grad Daruvar
Foto: Grad Daruvar

Rotman danas iza sebe ima više od 3200 nastupa, i to u SAD-u, Kanadi, Meksiku, Karibima, Južnoj Americi, Istočnoj i Zapadnoj Europi, Jugoistočnoj Aziji, Južnoj Africi, Indiji, Kini i Rusiji, ukupno 61 zemlji. Čast nam je pozvati sve svoje sugrađane na koncert Sama Rotmana. Stoga ne propustite priliku i dođite večeras, 20. rujna u 19 sati u Kino dvoranu Daruvar, poručuju iz Grada.