Fotografija: Kada dođe prilika za natjecanje koje održava GT Academy, Jann će dobiti priliku svoje gaming iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih utrka/Foto: POU Daruvar
Galerija
Kada dođe prilika za natjecanje koje održava GT Academy, Jann će dobiti priliku svoje gaming iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih utrka/Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu do nedjelje pogledajte akcijsku dramu Gran Turismo snimljenu prema istinitoj priči

Film je ultimativno ispunjenje snova mladog gamera Gran Turisma koji je svojim igračkim vještinama osvojio niz Nissanovih natjecanja kako bi postao stvarni profesionalni vozač trkaćih automobila



DARUVAR - U redovnom kino programu u Daruvaru od danas do nedjejlje pogledajte tri naslova. Animiranu komičnu avanturu sinkroniziranu na hrvatski "Nestašna Zubić vila", akcijsku avanturističnu dramu "Gran Turismo" i igrano- animiranu komičnu avanturu "Pušteni s lanca".

Film "Nestašna Zubić vila"  (originalni naslov: My Fairy Troublemaker) prikazuje se u sljedećim terminima: četvrtak, 24. 8. u 18 sati, petak, 25. 8. u 17 sati, subota, 26. 8. u 17 sati i nedjelja, 27. 8. u 17 sati.

O filmu

Violetta, drska i znatiželjna vila, završi zarobljena u ljudskom svijetu. Jedini način da se na vrijeme vrati kući je da se udruži s dvanaestogodišnjom djevojčicom po imenu Maja. Započinje uzbudljiva avantura.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

10-godišnja Maja je bijesna. Umjesto da šeta šumom kraj bakine kuće, sada mora živjeti u gradu, boriti se sa svoja dva dosadna polubrata i glumiti dobru djevojku za maminog novog dečka. Ne može vjerovati svojim očima kada joj se jednog jutra nespretna, smiješna, mala vila vrti oko glave tražeći mliječni zub koji bi trebala vratiti u vilinski svijet. Zove se Violetta i po prvi put u ljudskom svijetu beznadno pada na čokoladu i bilo što slatko, ubrzo zaboravljajući na svoju misiju i nasukavši se u Majinoj kući.

Ljupka vila izaziva kaos kamo god stigne, bacajući pogrešne čini, pretvarajući sve u bukete cvijeća. Uz Violettine magične moći koje svakim danom slabe, Maja i Violetta postižu dogovor: u zamjenu za pomoć da se vrati u vilinski svijet, Violetta će magično prizvati Maju natrag u bakinu kuću. Ali sve pođe po zlu i samo Majina polubraća sada mogu pomoći. Za koje se ipak na kraju pokaže da i nisu tako loši.

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI.

"Gran Turismo" pogledajtte u sljedećim terminima: četvrtak, 24. 8. u 20 sati, petak, 25. 8. u 18:45, subota, 26. 8. u 18:45  i nedjelja, 27. 8. u 18:45.

Opis

Prema istinitoj priči Janna Mardenborougha.

Film je ultimativno ispunjenje snova mladog gamera Gran Turisma koji je svojim igračkim vještinama osvojio niz Nissanovih natjecanja kako bi postao stvarni profesionalni vozač trkaćih automobila. Jann Mardenborough (Archie Madekwe) je tinejdžer koji po cijele dane igra Gran Turismo igre, unatoč prigovorima svojih roditelja. No, kada dođe prilika za natjecanje koje održava GT Academy, Jann će dobiti priliku svoje gaming iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih utrka!

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Uloge: Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Djimon Hounsou, Geri Horner, Josha Stradowski, Emelia Hartford, Andrea Vasiliou.

Film "Pušteni s lanca" (originalni naslov: Strays) prikazuje se u sljedećim terminima: petak, 25. 8. u 21:15, subota, 26. 8. u 21:15 i nedjelja, 27. 8. u 21:15

Opširnije o filmu:

Psi koji govore na filmu su uglavnom ljupki, ali ne i u ovoj komediji za odrasle redatelja Josha Greenbauma.

U filmu Pušteni s lanca psi psuju, rade nepodopštine i smišljaju kako se osvetiti lošem vlasniku. Na prvi pogled, Pušteni s lanca je film koji ste vidjeli već toliko puta. Simpatični pas izgubi vlasnika, pa prolazi kroz nevjerojatnu avanturu kako bi mu se vratio… No, ovaj film nema nimalo te pretjerane slatkoće. Kad Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nemilosrdno optimističnog border terijera, napusti na opakim gradskim ulicama njegov nevaljali vlasnik Doug (Will Forte), Reggie je siguran da ga njegov voljeni vlasnik nikada ne bi ostavio namjerno. Ali jednom kada se Reggie spoji s bostonskim terijerom koji brzo govori i psuje- Bugom (dobitnik Oscara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi i počinje doživljavati Douga kao bezosjećajnog ljigavca kakav je.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Odlučni u potrazi za osvetom, Reggie, Bug i Bugovi prijatelji — Maggie (Isla Fisher), pametna australska ovčarka koju je novo štene njenog vlasnika zanemarilo, i Hunter (Randall Park), tjeskobna njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla kao životinje za emocionalnu potporu—zajedno kuju plan i upuste se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put kući… I natjera Douga da plati odgrizajući stvar koji voli najviše. (Savjet: to nije njegovo stopalo).

Uloge: Isla Fisher, Charity Cervantes, Garrett Hines, Hannah Alline, Aven Lotz, Mikayla Rousseau.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!