Fotografija: Film će biti prikazan na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra Daruvar/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Galerija
Film će biti prikazan na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra Daruvar/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Na ljetnoj pozornici u Daruvaru večeras pogledajte Korak do slave - film koji će vas osvojiti glazbenom pričom

"Ovaj film savršeno se uklapa u temu Daruvar Rock City festivala. Ponesite svoje dekice, kokice, omiljeno piće i dobru volju te se pridružite u što većem broju", poručuju iz POU Daruvar



Danas 16. kolovoza u 21 sat u sklopu Ljetnog kina pod zvijezdama u Daruvaru, prikazat će se film "Korak do slave".

Kao i obično, film će biti prikazan na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra Daruvar.

-Ova filmska poslastica savršeno se uklapa u temu Daruvar Rock City festivala svojom glazbenom pričom koja će vas potpuno osvojiti!

Ponesite svoje dekice, kokice, omiljeno piće i dobru volju te se pridružite u što većem broju! Ulaz je besplatan. Vidimo se pod zvijezdama, poručuju iz POU Daruvar.

KORAK DO SLAVE (ALMOST FAMOUS)

Mladi William (Patrick Fugit), u petnaestoj godini, dobiva priliku svog života – treba napisati članak za muzički časopis " Rolling Stone" tako što će izvještavati sa višetjedne turneje popularnog benda "Stillwater". S nekoliko dolara u džepu, William kreće na nezaboravan put, a savjet starijeg kolege da se nikada ne zbližava s rock-zvijezdama odmah pada u vodu...

Podsjetimo, LJETNO KINO POD ZVIJEZDAMA organiziraju Turistička zajednica Daruvar – Papuk, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Daruvar, Gradom Daruvarom i Udrugom mladih NADA.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!