Fotografija: Između ostalih, glume Edward Norton, Tom Hanks, Matt Dillon.../Foto: POU Daruvar
Galerija
Između ostalih, glume Edward Norton, Tom Hanks, Matt Dillon.../Foto: POU Daruvar

U naredna tri dana u daruvarskom kinu film sa „zvjezdanom“ glumačkom postavom

"Asteroid City" u daruvarskom kinu pogledajte u petak, subotu i u nedjelju od 21 sat. Između ostalih, glume Edward Norton, Tom Hanks, Matt Dillon...



DARUVAR - U redovnom kino programu u Daruvaru u naredna tri dana ne propustite pogledati dva naslova: Akcijsku SF avanturu "Blue Beetle" i komičnu romantičnu dramu "Asteroid City".

"Blue Beetle" pogledajte danas, sutra i prekosutra od 18 i 30 sati.

Opširnije o filmu

Akcijska, moderna priča koja daje svjež, zabavan pogled na žanr superheroja u kombinaciji odličnog humora, akcije i emocija koji se ne smiju propustiti.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Ova epska avantura istražuje kako Jaime Reyes, običan mladić koji je tek diplomirao na fakultetu, nevoljko odgovara na poziv tajanstvene i moćne relikvije koja zauvijek mijenja njegovu sudbinu. On uz pomoć svoje obitelji i izvanrednog tehnološki naprednog super odijela…, otkriva da može spasiti svijet.

Uloge: Xolo Maridueña, Susan Sarandon, Harvey Guillén, Elpidia Carrillo, Raoul Max Trujillo, Bruna Marquezine, George Lopez, Damián Alcázar.

"Asteroid City" u POU Daruvar prikazuju u sljedećim terminima: Petak, 18. subotu, 19. i u  nedjelju 20. kolovoza od 21 sat.

Opis filma

 Asteroid City bi bio potpuno nezanimljivo mjesto na karti da tu prije nekoliko godina nije udario meteorit i napravio krater. U blizini je niknuo otkačeni gradić u kojem se redovito sastaju izvrsni mladi ljudi i njihovi roditelji koji su ovdje kako bi odmjerili snagu, zabavili se i uvjerili se da nisu sami u svojoj genijalnosti.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Grad će se naći na naslovnicama svih svjetskih časopisa zahvaljujući “bliskom susretu treće vrste” koji će se dogoditi tijekom manifestacije. A dok se ne otkrije što se zapravo ovdje dogodilo, svi moraju ostati ovdje i htjeli-ne htjeli uspostavljati odnose raznih naravi

Ovaj se film može pohvaliti „zvjezdanom“ glumačkom postavom koju čine Jeffrey Wright, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan i Jeff Goldblum.

Žanr: Komedija, drama, romansa

Uloge: Jason Schwartzman, Tom Hanks, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!