Fotografija: Umjesto u Gran Turismu besplatno će se za mlade prikazati Nindža kornjača u 19 sati i horor 
Galerija
Umjesto u Gran Turismu besplatno će se za mlade prikazati Nindža kornjača u 19 sati i horor "Anđeo tame" u 21 sat/Foto: POU Daruvar

Umjesto u Gran Turismu mladi Daruvarčani besplatno će uživati u druga dva filma

Iz daruvarskog kina imaju još jednu dobru vijest. Naime, planiraju reprizirati dva velika filmska ljetna hita Barbie i Oppenheimer. Evo svih detalja...



DARUVAR - Prije nekoliko dana najavili smo kako će svi mladi Daruvarčani od 15 do 30 godina u Međunarodnom tjednu mladih, između ostaloga, potpuno besplatno moći pogledati film Gran Turismo. Spomenuti film trebao je biti prikazan 12. kolovoza (subota) s početkom u 21 sat, naravno u POU Daruvar.

No, kako nam javljaju iz POU Daruvar, došlo je do manjih izmjena.

- Distributer Con film je po uputama Sony picturesa i Columbija picturesa bio primoran da film Gran Turismo prolongira na 24. kolovoz.

Izmjene u programu

Stoga smo, u dogovoru s Gradom, za besplatno kino za mlade u Tjednu mladih odlučili smo da oba filma koja vrtimo taj dan (subota 12. kolovoza) budu besplatna za populaciju od 15 do 30 godina. To znači da će svi mladi umjesto u Gran Turismu moći besplatno uživati u Nindža kornjaču u 19 sati i hororu "Anđeo tame" u 21 sat, poručuju iz POU Daruvar.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

"Nindža kornjače: Makljaža s mutantima" prikazujemo u četvrtak (10.8.), petak (11.8), subotu (12.8.) i nedjelju (13.8.), svakog dana u 19 sati.

Kratki opis

Pošto je u scenarij upleo prste Seth Rogen jasno je da se radi o potpuno novoj interpretaciji popularne franšize ove legendarne animirane avanture..

Najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca!

Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI!

- "Anđeo tame" prikazujemo u sljedećim terminima: U četvrtak (10.8.), petak (11.8), subotu (12.8.) i nedjelju (13.8.), svakog dana u 21 sat.

Kratki opis

Glavnu ulogu tumači Anna Camp, što je samo po sebi dovoljan razlog da pogledate ovaj horor film. Vjerujte, sigurno nećete ostati razočarani!

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Mlada majka, shrvana krivnjom nakon nestanka svog sina prije 5 godina, dobiva bizarnu ponudu da sazna istinu i ispravi stvari. Koliko je spremna platiti za iskupljenje?

Žanr: Horor

Dodajmo kako iz kina imaju još jednu dobru vijest. Naime, u daruvarskom kinu planiraju reprizirati dva velika filmska ljetna hita Barbie i Oppenheimer.

Barbie možete pogledati u ponedjeljak,14. kolovoza u 20 sati, a Oppenheimer u utorak 15. kolovoza  u 20 sati/Foto: POU Daruvar
Barbie možete pogledati u ponedjeljak,14. kolovoza u 20 sati, a Oppenheimer u utorak 15. kolovoza  u 20 sati/Foto: POU Daruvar

Barbie možete pogledati u ponedjeljak,14. kolovoza u 20 sati, a Oppenheimer u utorak 15. kolovoza  u 20 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!