Fotografija: U daruvarskom kino ovog tjedna možete pogledati dva filma/Foto: POU Daruvar
U daruvarskom kino ovog tjedna možete pogledati dva filma/Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu pogledajte novi nastavak akcijske komedije Shazam

Superheroj Shazam je cinični tinejdžer koji se trudi pronaći svoje mjesto u svijetu i ne zna ništa o takvim junacima, a kamoli kako biti jedan



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o znanstveno- fantastičnoj akciji "65" i akcijskoj komediji "Shazam! Bijes bogova".

"65"

Nakon katastrofalne nesreće s nepoznatim planetom, pilot Mills (Adam Driver) ubrzo otkriva da se zapravo nasukao na Zemlji… prije 65 milijuna godina. Sada, samo s jednom prilikom za spašavanje, Mills (Adam Driver) i jedini preživjeli član posade, Koa (Ariana Greenblatt), moraju se probity kroz nepoznati teren prožet opasnim prapovijesnim stvorenjima u epskoj borbi za preživljavanje.

Od scenarista filma Tiho mjesto i producenta Sama Raimija dolazi 65, znanstveno fantastični triler u kojem se glumi Adam Driver, Ariana Greenblatt i Chloe Coleman. Redatelji I scenaristi filma su Scott Beck i Bryan Woods dok su producenti Sam Raimi, Deborah Liebling i Zainab Azizi. Također, Scott Beck I Bryan Woods sun a filmu sudjelovali kao producenti.

Ovaj film možete pogledati u četvrtak od 19 sati, u subotu od 20 i 30 sati te u nedjelju od 18 sati.

"Shazam! Bijes bogova"

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije. Henry Gayden je za DC Comics i ovog puta napisao scenarij pun akcije i smijeha.

Superheroj Shazam je cinični tinejdžer koji se trudi pronaći svoje mjesto u svijetu i ne zna ništa o takvim junacima, a kamoli kako biti jedan. U njegovom se životu sve vrti oko magične riječi koja ga transformira u njegov odrasli alter ego superheroja, Shazama.

Novi nastavak ovog filma pogledajte u petak od 19 sati, subotu od 18 te nedjelju od 20 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!