Fotografija: Za predstavu su zaslužna dokazana imena hrvatskog glumišta/ Foto: Tvorničke postavke
Galerija
Za predstavu su zaslužna dokazana imena hrvatskog glumišta/ Foto: Tvorničke postavke

Sjajna komedija kazališta Moruzgva "Tvorničke postavke" u ponedjeljak u Daruvaru

Za predstavu su zaslužna dokazana imena hrvatskog glumišta Ana Begić Tahiri, Iva Jerković, Amar Bukvić i Ivan Čuić te Ksenija Marinković i Ecija Ojdanić



Daruvarska publika ponovno ima priliku uživati u sjajnoj predstavi. Naime, zagrebačko kazalište Moruzgva Daruvarčanima će se predstaviti u ponedjeljak i to sjajnom komedijom "Tvorničke postavke"

Radnja predstave

Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.

Ana Begić Tahiri i Amar Bukvić/Foto: Tvorničke postavke
Ana Begić Tahiri i Amar Bukvić/Foto: Tvorničke postavke
Iva Jerković i Ivan Čuić/ Foto: Tvorničke postavke
Iva Jerković i Ivan Čuić/ Foto: Tvorničke postavke

Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke? Odgovor na to pitanje dobit će svi koji posjete daruvarsko kino u ponedjeljak, 30. siječnja, od 19.30 sati.

Poznata imena 

Inače, uz spomenutu odličnu glumačku postavu, svakako treba izdvojiti da su autori teksta Ivica Ivanišević i Marina Vujčić, dok je redateljica predstave poznata glumica Ksenija Marinković.

Plejada dokazanih imena hrvatskog glumišta ovdje ne završava. Naime, producentica predstave je Ecija Ojdanić, dok je za glazbu zadužena bjelovarska glumica Erna Rudnički.

Detalj iz predstave/ Foto: Tvorničke postavke
Detalj iz predstave/ Foto: Tvorničke postavke

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Upravi Pučkog otvorenog učilišta Daruvar i to po cijeni od 7 eura, dok umirovljenici i osobe s invaliditetom moraju izdvojiti 5 eura.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!