Fotografija: Vlatko Štampar pred prepunim HNK-om u Osijeku/ Foto: Vlatko Štampar Facebook
Galerija
Vlatko Štampar pred prepunim HNK-om u Osijeku/ Foto: Vlatko Štampar Facebook

Poznati komičar Vlatko Štampar s predstavom "Bolja polovica" danas gostuje u Daruvaru

Ova predstava svojevrsni je show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomoriJedan od najbolji hrvatskih stand up komičara koji gotovo uvijek rasprodaje dvorane danas, 15. ožujka gostuje u Daruvaru. Inače, Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom.

Vlatko Štampar pred prepunim HNK-om u Osijeku/ Foto: Vlatko Štampar Facebook
Vlatko Štampar pred prepunim HNK-om u Osijeku/ Foto: Vlatko Štampar Facebook

U daruvarskoj kino dvorani ovog će puta nastupiti s predstavom "Bolja polovica", u kojoj razmatra niz pitanja poput: Dobro ili zlo?, Materijalno ili duhovno?, Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. 

Lažne insta-fasade

Ova predstava svojevrsni je show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori.

- Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh, stoji u opisu predstave.

Kao što smo već rekli, predstava je na rasporedu danas u kinodvorani s početkom u 20 sati. Ulaznice za ovaj show stoje 10 eura, a možete ih kupiti OVDJE.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!