Fotografija: Ovog tjedna u daruvarskom kino pogledajte novi nastavak romantične komedije Moje grčko vjenčanje/ Foto: POU Daruvar
Ovog tjedna u daruvarskom kino pogledajte novi nastavak romantične komedije Moje grčko vjenčanje/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino ovog tjedna stiže treći dio romantične komedije "Moje grčko vjenčanje"

Film prati obitelj Portokalos na njihovom prvom zajedničkom putovanju u Grčku, gdje će doživjeti puno neočekivanih događaja i upoznati nove, zanimljive ljude



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se čak tri filma. Riječ je o igrano-animiranoj obiteljskoj avanturi "Mia i ja: Film", romantičnoj komediji "Moje grčko vjenčanje 3" i horor trileru "Časna 2".

"Mia i ja: Film"

Zavirite u čaroban svijet vilenjaka, jednoroga i zmajeva! Ono što počinje kao fantastična bajka, za Miju postaje stvarnost. Ona mora pronaći snagu i sposobnost da spasi jednoroge i cijeli svijet. Mia je ranije čitala o Centopiji u knjizi o mitovima te će sada uz pomoć očevog portala ući u taj svijet.

Mia odlazi na ljeto k djedu, gdje želi zaboraviti gubitak roditelja. Naravno da je sa sobom ponijela svoju čarobnu knjigu. Njezina čarobna narukvica i portal za knjigu jednog dana zasvijetle i Mia je pozvana u čarobni svijet fantazije, vilenjaka i jednoroga, Centopija. Mia, njezini stari i novi prijatelji te cijeli čarobni, šareni svijet Centopije čekaju avanturu kao nikad prije.

Film je na rasporedu u četvrtak u 18 sati te od petka do nedjelje od 17 sati.

"Moje grčko vjenčanje 3"

Moje grčko vjenčanje 3 prati obitelj Portokalos na njihovom prvom zajedničkom putovanju u Grčku, kamo su pristigli na obiteljsko okupljanje, gdje će doživjeti puno neočekivanih događaja i upoznati nove, zanimljive ljude.

Ondje su se zaputili kako bi ostvarili posljednju želju Toulinog oca, a čeka ih avantura života.

Novi nastavak romantične komedije pogledajte u četvrtak od 20 te u petak, subotu i nedjelju od 19 sati.

"Časna 2"

Pripremite se za novo poglavlje hit-serijala “Prizivanja” koji se vraća u još strašnijem hororu “Časna II”. Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, franšiza ‘Časna’ se vraća u zastrašujućoj priči koja će vas držati budnima noćima. Godina je 1956. Mjesto radnje: Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi.

Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. ‘Časna II’ nastavlja priču gdje je prvi dio stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put, nitko nije siguran.

Ovaj film na rasporedu je od petka do nedjelje od 21 sat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!