Fotografija: Film po gledanosti ruši sve rekorde u američkim kinima/ Foto: POU Daruvar
Film po gledanosti ruši sve rekorde u američkim kinima/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže istinita i potresna priča o užasnoj trgovini djecom

Film je po gledanosti potukao rekorde u američkim kinima, ostavivši iza sebe i skupe blockbustere



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o akcijskoj biografskoj drami "Zvuk slobode" i akcijskom krimi trileru "Pravednik: Konačno poglavlje".

"Zvuk slobode"

Film koji se temelji na istinitoj priči o užasnoj trgovini djecom, po gledanosti je potukao rekorde u američkim kinima, ostavivši iza sebe i skupe blockbustere.

Film govori o istinitoj životnoj priči Timothyja Ballarda, koji je dao otkaz u američkom Ministarstvu domovinske sigurnosti kako bi pomogao spasiti djecu koja su postala žrtve trgovine ljudima u Kolumbiji.

Ovaj film pogledajte od četvrtka do nedjelje od 18 sati.

"Pravednik: Konačno poglavlje"

Denzel Washington kao „Pravednik“ (u originalu „The Equalizer“), skrasio se u malom naselju na Siciliji koje mu priraste srcu, kao i mnogi domaći, radini i pošteni ljudi. Stvari se zakompliciraju kad tim radinim i poštenim ljudima život počinje zagorčavati lokalna mafija.

Bivši marinac i vojni obavještajac s razvijenim posebnim vještinama za borbu svih vrsta neprijatelja to ne može mirno gledati. Što je prilično loša vijest za bahate lokalne mafijaše koji nemaju pojma s kim imaju posla.

Kao i prethodna dva, završni film trilogije napravljen je po jednostavnom, ali efektnom principu filmova osvete, kad jedan čovjek zaobilazi pravni sustav i uzima pravdu u ruke.

Film je na rasporedu od četvrtka do nedjelje od 20.30 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!