Fotografija: U daruvarskom kinu ovog tjedna igraju dva filma/ Foto: POU Daruvar
U daruvarskom kinu ovog tjedna igraju dva filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino ovog tjedna stiže napeti kriminalistički triler "Lov na ubojicu"

Priča o talentiranoj, ali problematičnoj policajki čiji je san pridružiti se FBI-u, ali je zbog svog zdravstvenog stanja odbijenaNa repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o animiranoj avanturi "Drevna mišologija" i kriminalističkoj drami "Lov na ubojicu".

"Drevna mišologija"

Na daleki put u drevnu Grčku vodi nas mlada i pametna mišica Pattie koja je oduvijek željela postati heroina. Pattie, uz mačka Sama, starog heroja Jasona i Argonaute, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Yolcosa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Yolcos krasi spomenik Zeusu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bijes.

U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Yolcosa oduzima zlatno runo, koje im osigurava sretan i lagodan život, dajući im rok do kojeg moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava s najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz doba mitologije.

Ovaj film na rasporedu je od petka do nedjelje od 19 sati.

"Lov na ubojicu"

Shailene Woodley i Ben Mendelsohn love serijskog ubojicu u napetom kriminalističkom trileru. Priča o talentiranoj, ali problematičnoj policajki čiji je san pridružiti se FBI-u, ali je zbog svog zdravstvenog stanja odbijena. Radnja prati Eleanor Falco, policajku koja se nađe u opasnoj situaciji kad nepoznati snajperist s visoke zgrade nasumično počne pucati na prolaznike.

Kad FBI-ev agent Geoffrey Lammark stigne na mjesto zločina istražiti što se dogodilo, uočit će nešto posebno u vezi s Eleanor te je pozvati da im pomogne uhvatiti ubojicu.

Ovaj film pogledajte od petka do nedjelje od 21 sat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!