Fotografija: Radionica će se održati 22. kolovoza u 11 sati, a namijenjena je svima koji imaju 7+/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar (Ilustracija)
Radionica će se održati 22. kolovoza u 11 sati, a namijenjena je svima koji imaju 7+/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar (Ilustracija)

Radionica za djecu u daruvarskoj knjižnici: "Dođite raspetljati priču, povedite i prijatelje"

"Ugodno okruženje i lijepa atmosfera upotpunit će bajkoviti pomagači: boje, zvukovi, mirisi. Pričanje i prepoznavanje likova bit će u paru pa svakako povedite prijatelje", poručuju iz daruvarske knjižnice



Iz Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar pozivaju sve mališane starije od 7 godina da se prijave na njihovu najnoviju radionicu.

- Pozivamo vas na radionicu na češkom jeziku pod nazivom Zapetljane priče. Radionica će se održati sutra, 22. kolovoza u 11 sati, a namijenjena je svima vama koji imate 7+. Prijaviti se možete na naš broj telefona 043 333-468, poručuju iz daruvarske knjižnice.

U paru

Dodaju kako će na radionici zadatak biti raspetljati priču i prepoznati likove tko gdje pripada.

- Ugodno okruženje i lijepa atmosfera upotpunit će bajkoviti pomagači: boje, zvuk, miris. Pričanje i prepoznavanje likova bit će u paru pa svakako povedite prijatelje. Radionicu priprema i vodi Francika Stehna, poručuju iz daruvarske knjižnice.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!