Fotografija: Foto: Getty Images/iStockphoto
Galerija
Foto: Getty Images/iStockphoto

Potraga za blagom u daruvarskoj knjižnici: "Pobijedit ćemo zločestog kapetana Kuku"

"Broj mjesta je ograničen zbog materijala koji se trebaju ranije pripremiti pa ne čekajte dugo s prijavom", poručuju iz daruvarske knjižniceU Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar idućeg će se utorka, 25. srpnja, s početkom u 11 sati održati prava potraga za blagom.

Kako su nas izvijestili iz daruvarske knjižnice, djeca će kroz zabavne igre i prevladavanje prepreka doći do škrinje s blagom te uživati u igrama, druženju, pričama, a moći će se i kreativno izraziti.

Zanimljivo iznenađenje

- Vaša djeca vole gusarske priče i često s njima tragate za blagom? Onda je gusarska potraga u knjižnici kao stvorena za vaše mališane. Zajedno ćemo pobijediti zločestog kapetana kuku, utrkivati se brodovima, hodati po dasci i tako pobjeći morskim psima. Okušat ćemo se u rješavanju zagonetke koja će nas dovesti do mjesta gdje se nalazi skriveno blago. Na kraju ćemo se osvježiti i zasladiti te izraditi svoje gusarske brodove - kaže voditeljica radionice Kristina Markalaus napominjući kako djecu očekuje i jedno zanimljivo iznenađenje.

Ograničen broj mjesta

Stoga, prijavite svoju djecu na vrijeme jer ih čeka nezaboravna morska pustolovina.

Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

- Broj mjesta je ograničen zbog materijala koji se trebaju ranije pripremiti pa ne čekajte dugo. Radionica će se održati u dvorani na katu knjižnice i namijenjena je djeci iznad 4 godine. Mali gusari, vidimo se u knjižnici - poručuju iz daruvarske knjižnice.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!