Fotografija: Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

VELIKI INTERES Kampiranje u daruvarskoj knjižnici popunjeno u rekordnom roku

Zabavit ćemo se kroz igru, ples i dobru priču kako to i treba biti na kampiranju. Bit će to prava zabavna ljetna aktivnost u kojoj će djeca, a i mi sigurno uživati - rekla nam je Danijela MarićPučka knjižnica i čitaonica Daruvar u utorak 18. srpnja s početkom u 11 sati organizira kampiranje u knjižnici.

Naime, vrijedne i maštovite djelatnice knjižnice osmislile su zabavnu i poučnu aktivnost za djecu tako da će u dvorani knjižnice postaviti šatore, igrat će se zanimljive igre, a sve će dodatno začiniti dobrom pričom. 

"Logorska vatra"

Kako nam je otkrila omiljena daruvarska knjižničarka Danijela Marić, do sada se već prijavilo 15 djece u dobi od 7 do 12 godina, tako da je ova sjajno smišljena zabava za djecu popunjena u rekordnom roku.

Knjižničarka Danijela Marić/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Knjižničarka Danijela Marić/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

- Dvoranu knjižnice pretvorit ćemo u mjesto za kampiranje. Imamo dva šatora, jastučiće, hranu i sokove, a kako i priliči svakom pravom kampu imat ćemo i logorsku vatru. Da ne bi bilo zabune, nije to prava logorska vatra, ali mašta može svašta pa će iz plamena iskočiti jedna priča. Zabavit ćemo se kroz igru, ples i dobru priču kako to i treba biti na kampiranju. Bit će to prava zabavna ljetna aktivnost u kojoj će djeca, a i mi sigurno uživati - rekla nam je Danijela.

Iako mjesta za kampriranje, nažalost, više nema, iz knjižnice poručuju da su smislili još zabavnih aktivnosti tijekom ljeta u kojima će vaši mališani moći sudjelovati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!