Fotografija: Jackass se ponovno vraća na velike ekrane/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Jackass se ponovno vraća na velike ekrane/ Foto: POU Daruvar

Nakon deset godina izašao novi nastavak filma "Jackass". Pogledajte ga u daruvarskom kinu

Osim legendarne komedije, na velikom platnu ovog tjedna pogledajte i animiranu avanturističku komediju "Crvena panda" te dramu "Mala mama"



Ovaj tjedan su na repertoaru daruvarskog kina nalaze se tri filma. riječ je o animiranoj avanturističkoj komediji "Crvena panda", drami/ fantaziji "Mala mama", koja se prikazuje u sklopu cjelodržavne revije "Ženijalni dani" uz Dan žena te dokumentarna akcijska komedija "Jackass zauvijek".

"Crvena panda"

Nova avantura studija Disney i Pixar redateljice Domee Shi koja je 2018. godina osvojila nagradu Oscar za kratki animirani film Bao. Inspiracija za film došla je iz njenog djetinjstva, odnosno iz raznih neugodnih situacija zbog kojih se kao tinejdžerica osjećala loše ili jako sretno i uzbuđeno.

"Crvena panda"/ Foto: POU Daruvar
"Crvena panda"/ Foto: POU Daruvar

Film u središtu radnje ima tinejdžericu Mei Lee koja se pretvara u ogromnu crvenu pandu kada je pod stresom ili kada je jako uzbuđena (što je gotovo stalno). I kao da promjene u njezinim interesima, odnosima i tijelu nisu dovoljne, njezina pretjerano zaštitnički nastrojena, ako ne i pomalo nadmoćna majka Ming, nikad nije daleko od svoje kćeri – zapravo dosta nezgodna stvar za svakog tinejdžera.

Ovaj film na rasporedu je od četvrtka do nedjelje u 18 sati.

"Mala mama"

Osmogodišnja Nelly nakon gubitka voljene bake odlazi s roditeljima u majčin dom iz djetinjstva. Dok roditelji uređuju kuću, Nelly istražuje okolnu šumu gdje je nekoć njezina mama Marion gradila kućicu od drveća o kojoj je često pričala. Kada jednoga dana majka naglo ode, Nelly u šumi upozna djevojčicu svojih godina – imena Marion.

"Mala mama"/ Foto: POU Daruvar
"Mala mama"/ Foto: POU Daruvar

Nježna obiteljska priča u režiji Céline Sciamma, poznatoj po nagrađivanom naslovu Portret djevojke u plamenu (HRFF 2019.), premijerno je prikazana u natjecateljskom programu ovogodišnjeg filmskog festivala u Berlinu.

Film možete pogledati u petak u 20 sati.

"Jackass zauvijek"

Johnny Knoxville i Jackass ekipa ni ovaj put neće razočarati! Očekujte urnebesne, apsurdne i u većini slučajeva vrlo opasne i uznemirujuće vratolomije koje će izvoditi originalni članovi Jackassa, uz pomoć nekih novih.

Johnny Knoxville i njegova skupina luđaka postavili su neka važna pitanja na koja je vrijedilo odgovoriti, poput: Što bi se dogodilo da Steve-O stavi roj pčela na svoju bradu? Ili, kako napraviti zmaja koji može podići čovjeka od 186 kg iznad polja kaktusa? Može li Knoxville mađioničarskim trikom ukrotiti bika teškog dvije tone? (Spoiler: bikovi ne vole magiju).

"Jackass zauvijek"/ Foto: POU Daruvar
"Jackass zauvijek"/ Foto: POU Daruvar

U filmu se uz Knoxvillea pojavljuju i Steve-O, Chris Pontius, Jason Wee Man Acuna, Preston Lacy, Ehren McGhehey i Dave England, kao i novi članovi Sean Poopies McInerney, Jasper Dolphin i Zach Holmes, a Eric Andre, Tony Hawk, Machine Gun Kelly i Shaquille O’Neill imaju gostujuće uloge.

Novi nastavak kultne akcijske komedije pogledajte u četvrtak, subotu i nedjelju od 20 sati.