Fotografija: Ovoj tjedna daruvarsko kino donosi dva filma/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Ovoj tjedna daruvarsko kino donosi dva filma/ Foto: POU Daruvar

Evo koja dva filma možete ovog tjedna pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je o akcijskom trileru "U sjeni zavjere" i akcijskoj avanturi "Uncharted", a svaki od njih imat će čak tri projekcijeNa repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o akcijskom trileru "U sjeni zavjere" i akcijskoj avanturi "Uncharted".

"U sjeni zavjere"

Scenarist i redatelj Mark Williams, inače izvršni producent popularne serije Ozark, nakon velikog kino uspjeha filma Pokajnik ponovno udružuje snage s Liamom Neesonom.

"U sjeni zavjere"/ Foto: POU Daruvar
"U sjeni zavjere"/ Foto: POU Daruvar

Problematični Travis Block je vladin operativac koji je zadužen za izvlačenje tajnih agenata iz opasnih situacija. Kada otkrije zavjeru usmjerenu na američke građane, Block se nađe na nišanu ljudi za koje radi. On tada mora ne samo ući u trag agentu, već i saznati istinu koja bi mogla opteretiti čak i njegov upitni moralni kodeks.

Ovaj film na rasporedu je u četvrtak u 19 sati te u subotu i nedjelju od 18, odnosno 20 sati.

"Uncharted"

U filmu Uncharted upoznajemo Nathana Drakea (Tom Holland) tijekom njegove prvu avanture u potrazi za blagom s dosjetljivim partnerom Victorom “Sullyjem” Sullivanom (Mark Wahlberg). Inspiriran hvaljenom serijom videoigara, ovaj akcijsko-avanturistički spektakl čija se radnja događa širom cijelog svijeta prati Natea i Sullyja dok se upuštaju u opasnu potragu za “najvećim blagom koje nikada nije pronađeno”, također prateći tragove koji bi mogli dovesti do Nateovog davno izgubljenog brata.

"Uncharted"/ Foto: POU Daruvar
"Uncharted"/ Foto: POU Daruvar

"Uncharted" možete pogledati u petak od 19 sati te u subotu i nedjelju u 20, odnosno 18 sati.