Fotografija: Daruvarska predstava otvorit će Noć kazališta u Bjelovaru/ Foto: Zlatko Janda
Galerija
Daruvarska predstava otvorit će Noć kazališta u Bjelovaru/ Foto: Zlatko Janda

Mladi daruvarski glumci predstavom "Ja u online nastavi" predstavit će se bjelovarskoj publici

To je njihov prvi nastup izvan Daruvara, a u Bjelovaru će nastupiti u sklopu "Noći kazališta", koju će uveličati i predstava "Superzvijezda" kao i tematski okrugli stol



Bjelovarsko kazalište u sklopu projekta "Noć kazališta" pripremilo je doista sjajan program. Naime, u subotu, 19. studenog bjelovarska publika imat će priliku uživati u dvije predstave i okruglom stolu.

Program počinje u 18 sati, a otvara ga predstava "Ja u online nastavi" u izvedbi Malog amaterskog kazališta Maska iz Daruvara. Podsjetimo, ova predstava premijernu izvedbu imala je u svibnju, a po završetku publika je mlade daruvarske glumce s pozornice ispratila ovacijama, o čemu više pročitajte OVDJE.

Prvi nastup izvan Daruvara

Također, prije par dana održana i repriza premijere i to u obnovljenoj dotjeranoj verziji, a nastup pred bjelovarskom publikom ujedno je i prva izvedba izvan matičnog grada.

Plakat Noći kazališta/ Foto: Bjelovarsko kazalište
Plakat Noći kazališta/ Foto: Bjelovarsko kazalište

Inače, predstava na humorističan način prepričava izazove nastave na daljinu i to kroz oči učenika, ali i njihovih roditelja te učitelja. 

Što se Noći kazališta tiče, recimo i to da je u 20 sati na repertoaru predstava za odrasle "Superzvijezda", a sjajna priredba završit će okruglim stolom pod nazivom "Ja, mi, vi, oni u kazalištu". Ulaz za sva događanja je besplatan.