Fotografija: Čarobnjak iz Oza u Daruvaru: "Mališane očekuje odlična zabava, a na kraju i vještičji sokovi"/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
Čarobnjak iz Oza u Daruvaru: "Mališane očekuje odlična zabava, a na kraju i vještičji sokovi"/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Čarobnjak iz Oza u Daruvaru: "Upoznajte ovu čarobnu zemlju i probajte vještičje sokove"

Prijavite svoju djecu, mjesta za subotnju radionicu još ima. Iz daruvarske knjižnice poručuju kako je radionica Čarobnjak iz Oza edukativna i vrlo zabavna



DARUVAR - Ove subote, 29. listopada, u Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar, s početkom u 10 sati, održat će se edukativno - kreativna radionicu za djecu 6+ pod nazivom „Čarobnjak iz Oza“.

Foto: Pučka knjižica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižica i čitaonica Daruvar

Što sve mališane koji se odvaže i dođu na radionicu čeka, odala nam je Kristina Markalaus, jedna od voditeljica radionice.

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige

- Radionica se održava u sklopu Mjeseca hrvatske knjige koji traje do 15. studenog i posvećen je mladima. Ova je radionica predviđena za djecu od šest godina pa na dalje, a ono što mogu svakako reći: "Djecu očekuje odlična zabava!" Svi se sjećaju Alise u zemlji čudesa, a kod nas u subotu bit će nešto slično, otkriva Kristina.

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Mališani će, kako nam kaže, pratiti put žutih cigli koja će ih odvesti u čarobnu zemlju Oz. Kroz tri različite igre, djeca će upoznati glavne likove iz Čarobnjaka iz Oza, odnosno Limenog, Strašnog lava i Dorothy. Dobit će srca, diplome i medalje za hrabrost, a na kraju će izrađivati lavove. To će biti kreativni dio radionice.

Prijavite se

- Cijelu priču zaokružit ćemo tako što će se mališani počastiti kolačićima i vještičjim sokovima. U svakom slučaju, bit će nam vrlo zabavno, zaključuje Kristina koja još jednom poziva djecu da se prijave. To mogu učiniti na broj telefona 331-592.

- Zasad imamo petero zainteresirane djece. Neka nikoga ne zbuni što knjižnica neće raditi u subotu. Mi ćemo se okupiti u hodniku i potom idemo na kat, a radionica će trajati oko sat vremena, ističe Kristina.