Fotografija: Apsolutni pobjednici večeri bili su Ramona i Leon /Foto: Plesni klub H -8
Galerija
Apsolutni pobjednici večeri bili su Ramona i Leon /Foto: Plesni klub H -8

Bjelovarski plesači osvojili 11 medalja, čak četiri zlatne! Leon i Ramona apsolutni pobjednici

Najbolje rezultate ostvarili su Ramona Pečar i Leo Grgić koji su u obje discipline u svojim starosnim i kvalitativnim kategorijama osvojili prva mjesta i zlatne medalje



BJELOVAR/VARAŽDIN – Protekloga vikenda u Varaždinu je održano natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima  u organizaciji domicilnog plesnog kluba i Hrvatskog sportskog plesnog saveza pod promotivnim nazivom "Trofej grada Varaždina".

Natjecalo se 184 natjecatelja iz 16 klubova a sudilo je pet sudaca.

Ukupno 11 medalja

Među natjecateljima bilo je idevet natjecatelja iz ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji: Ramona Pečar, Ameli Koščak Vukobrat, Hana Birač, Leon Grgić, Erika Kiđemet, Marta Novaković, Tia Ivana Palata, te u paru  Filip Dujmović-Sara Haistor.

Marta i Erika/Foto: Plesni klub H - 8
Marta i Erika/Foto: Plesni klub H - 8

Ukupno su osvojili 11 medalja a od toga četiri zlatne.

Najbolje rezultate ostvarili su Ramona Pečar i Leo Grgić koji su u obje discipline u svojim starosnim i kvalitativnim kategorijama osvojili prva mjesta i zlatne medalje.

U klubu prezadovoljni

Hana Birač osvojila je 2.mjesto i srebrnu medalju u standardnim plesovima, Ameli Koščak Vukobrat osvojila je srebrnu medalju u standardnim plesovima, Erika Kiđemet osvojila je dvije medalje. U latinsko-američkim plesovima osvojila je zlatnu i prvo mjesto, a u standardnim plesovima brončanu i 3.mjesto, Marta Novaković osvojila je srebrnu medalju u standardnim plesovima i 2. mjesto dok Tia Ivana Palata nije uspjela doći do medalja, osvojila je 4.mjesta u obje plesne discipline. Plesni par Filip Dujmović-Sara Haistor osvojili su u obje discipline 2.mjesta i srebrne medalje.

Hana/Foto: Plesni klub H - 8
Hana/Foto: Plesni klub H - 8

U klubu su zadovoljni postignutim odličnim rezultatima te pozivaju djecu i mladež da se pridruže najljepšem dvoranskom sportu.

Slijedeće natjecanje je 23.10.u Samoboru.

Amelie i Ramona/Foto: Plesni klub H - 8
Amelie i Ramona/Foto: Plesni klub H - 8

Ramona i Amelie/Foto: Plesni klub H - 8
Ramona i Amelie/Foto: Plesni klub H - 8

Filip i Sara/Foto: Plesni klub H - 8
Filip i Sara/Foto: Plesni klub H - 8