Fotografija: Foto: Duje Klarić/CROPIX (ilustracija)
Foto: Duje Klarić/CROPIX (ilustracija)

Vozaču koji je sletio kod G. Polja liječnici se bore za život: "Vozio je prebrzo i udario u ogradu"

Osim što je vozio prebrzo i nije imao dozvolu, vozač (36) nije bio niti vezan sigurnosnim pojasom. Liječnička pomoć najprije mu je pružena u Općoj bolnici Virovitica, a nakon toga je prevezen u KBC OsijekTeška prometna nesreća nakon kojeg se mladi čovjek bori za život dogodila se jučer nedaleko Grubišnoga Polja.

Iako mu je sudskim rješenjem oduzeta vozačka dozvola, 36-godišnjak je u srijedu oko 10 sati i 45 minuta izazvao prometnu nesreću u Gornjoj Rašenici kod Grubišnog Polja u kojoj je teško ozlijeđen te se liječnici bore za njegov život.

Kako je izvijestila bjelovarsko-bilogorska policija, on brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju na cesti. Nakon izlaska iz blagog lijevog zavoja automobil daruvarskih registarskih oznaka zanio se te je sletio u putni jarak. Udario je zatim u dvorišnu ogradu pa se prevrnuo na krov i napokon zaustavio.

Nije bio vezan

Osim što je vozio prebrzo i nije imao dozvolu, vozač nije bio niti vezan sigurnosnim pojasom. Sve to kao posljedicu imalo je teške tjelesne ozljede. Liječnička pomoć najprije mu je pružena u Općoj bolnici Virovitica, a nakon toga je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek te je u životnoj opasnosti.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!