Fotografija: 
Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)

Vozačica stala na crveno na semaforu, muškarac se autom zabio u nju: "Oboje su ozlijeđeni"

Lake tjelesne ozlijede su zadobili 47-godišnjak i 40-godišnjakinja. U nesreći je na oba vozila nastala materijalna štetaBJELOVAR - Jučer, 28, studenoga, oko 6,20 sati, u Bjelovaru se dogodila prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe, javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske.

-  47-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, kolnikom Trga Hrvatskoga sokola i dolaskom do raskrižja s Ulicom Josipa Jelačića i Šetalištem Ivše Lebovića zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila koji je upravljala 40-godišnjakinja koja se vozilom zaustavila na crvenom svjetlu na semaforu, pojašnjavaju iz policije.

Ozlijeđeni oboje

- U nesreći je na oba vozila nastala materijalna šteta. Lake tjelesne ozlijede su zadobili 47-godišnjak i 40-godišnjakinja. Protiv 47-godišnjeg vozača slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenih prekršaja iz članka 109. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!