Fotografija: Starija je žena lakše ozlijeđena/Foto: Srećko Niketić/CROPIX (ilustracija)
Starija je žena lakše ozlijeđena/Foto: Srećko Niketić/CROPIX (ilustracija)

Vozačica kod Bjelovara udarila staricu na biciklu i odbacila je u jarak

"85-godišnja biciklistkinja je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđena, a protiv vozačice koja je skrivila nesreću slijedi prekršajni nalog", kažu u policijiBJELOVAR - Nedaleko Bjelovara vozačica je prilikom zaobilaženja udarila u stariju ženu na biciklu i oborila ju u putni jarak. Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u ponedjeljak, 18. prosinca, oko 09.45 sati, 39-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka kroz Nove Pavljane.

Udarila u ženu

- Pri pretjecanju odnosno obilaženju, svoje vozilo nije držala na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe ili obilazi uslijed čega je prednjim dijelom vozila udarila u bicikl s kojim je upravljala 85-godišnjakinja, a koja se biciklom kretala uz desni rub kolnika. Uslijed udara vozačica bicikla je zajedno s biciklom odbačena u putni jarak. U prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobila je 85-godišnja biciklistkinja, kažu u policiji.

Protiv 39-godišnje vozačice koja je skrivila ovu prometnu nesreću slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!