Fotografija: 
Foto: Robert Fajt/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Robert Fajt/CROPIX (Ilustracija)

Dvije prometne nesreće blizu Bjelovara u jednome danu: "Ozlijeđeni su biciklistkinja i motociklist"

"U prvoj nesreći pri padu uslijed udara, ozlijede je zadobila 67-godišnja vozačica bicikla. Dok je u drugoj nesreći ozlijeđen motociklist koji je prebrzo vozio", kažu iz policijeNa bjelovarskom području u utorak su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima je bilo ozlijeđenih osoba. Potvrdili su to iz bjelovarske policije i pojasnili kako su ozlijeđeni biciklistkinja i motociklist.

- U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 8,30 sati u Tuku ozlijeđena je 67-godišnja biciklistkinja. Do nesreće je došlo kada je 75-godišnjakinja koja se osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, uključivala u promet nije propustila vozila koja su se kretala kolnikom. Pritom je u bočni dio automobila udarila bicikl kojim je upravljala 67-godišnjakinja. Pri padu uslijed udara ozlijede je zadobila 67-godišnja vozačica bicikla, kažu iz policije.

Prebrzo vozio

Druga prometna nesreća dogodila se nešto kasnije u Novoj Diklenici.

- U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18,50 sati ozlijeđen je 54-godišnji vozač motocikla. Ozlijede je 54-godišnjak zadobio pri padu s motocikla do kojeg je došlo zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom, kažu u policiji.

Dodaju kako protiv 54-godišnjeg vozača slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz članka  51. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.   

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku