Fotografija: Dvije osobe smrtno su stradale u kobnoj prometnoj nesreći nedaleko Suhopolja/ Foto: Informativni centar Virovitica
Dvije osobe smrtno su stradale u kobnoj prometnoj nesreći nedaleko Suhopolja/ Foto: Informativni centar Virovitica

U nesreći u kojoj je sudjelovala hitna pomoć poginula majka od supruge župana Marka Marušića

Na društvenim mrežama "hitnjaci" izražavaju sućut obitelji poginule kolegice i još jednom upozoravaju svoje nadležne na teške uvjete rada kojima su svakodnevno izloženi.
Teška prometna nesreća, u kojoj su sudjelovali vozilo hitne pomoći i osobni automobil, dogodila se u ponedjeljak poslijepodne na cesti prema Suhopolju, piše Informativni centar Virovitica.

Od težine zadobivenih ozljeda preminule su medicinska sestra i pacijentica, dok je vozač kritično. U vozilu se još nalazila liječnica koja je stabilno.

Brza intervencija

U pomoć unesrećenima odmah su priskočili mještani i vatrogasci DVD-a Suhopolje koji su u kratkom roku stigli na mjesto nesreće. Potom su vozilima hitne pomoći prevezeni u OB Virovitica, gdje su dvije žene podlegle ozljedama, doznaje Informativni centar Virovitica.

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, poginula medicinska sestra je punica od bjelovarsko - bilogorskog župana Marka Marušića, odnosno majka od njegove supruge Maje Marušić Marić. 

Na društvenim mrežama "hitnjaci" izražavaju sućut obitelji poginule kolegice i još jednom upozoravaju svoje nadležne na teške uvjete rada kojima su svakodnevno izloženi.