Fotografija: BMW je doslovno rušio sve pred sobom/Foto: Goran Mehkek/Cropix
Galerija
BMW je doslovno rušio sve pred sobom/Foto: Goran Mehkek/Cropix

Vozač BMW-a uopće nije kočio kada se zabio u naplatne kućice?

Vozač BMW-a prvo je prebačen u KBC Zagreb, no nakon što je ondje utvrđeno da je pozitivan na koronavirus, transferiran je u KB Dubrava. Prilikom dolaska na Rebro bio je pri svijesti, ali s teškim ozljedama- Prizor je bio jezovit. BMW je probio vanjski zid, koji je od pune cigle, pregradni zid i na trećem zidu se zaustavio. Osoba koja je poginula od udara je bila odbačena unutar prostorije upravne zgrade u koju je uletio, a kad su vatrogasci došli vrlo brzo nakon poziva za intervenciju u 5.32 minute vozač je još bio za upravljačem BMW-a. Mislili su da je i on mrtav, ali kad su pokucali i malo polupali on se trznuo. Nešto nesuvislo je govorio da ga boli kuk, glava, a vrlo brzo iza njih, možda nakon jedne minute je došla hitna pomoć. Moji dečki su krenuli s intervencijom na vozilu jer nije bilo jednostavno u tom skučenom prostoru izvući ozlijeđenog iz automobila. Vrata se nisu mogla otvoriti, a samo po zadnjem dijelu se moglo zaključiti da se radi o BMW-u.

Izvlačilo ga šest vatrogasaca

Ispričao je to za Jutarnji Ivica Maceković, vršitelj dužnosti zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica čijih je šest vatrogasaca s jednim navalnim vozilom sudjelovalo u izvlačenju ozlijeđenog na naplatnoj postaji Mraclin autoceste A11 u smjeru Siska.

Intervencija vatrogasaca je okončana u 7.34 sati, a vatrogasci su nakon što su uklonili dijelove vozila da bi se moglo doći do unesrećenog pomogli ekipi Hitne pomoći da ga premjeste na nosila i oni su ga potom preuzeli i odvezli u bolnicu. Kako doznajemo, prvo je prebačen u KBC Zagreb, no nakon što je ondje utvrđeno da je pozitivan na koronavirus, transferiran je u KB Dubrava. Neslužbeno doznajemo da je prilikom dolaska na Rebro bio pri svijesti, ali s teškim tjelesnim ozljedama.

Poginuli imao 54 godine

Prema riječima vatrogasaca prava je sreća da nije bilo još više smrtno stradalih.

Prema onome što se dosada uspjelo ustanoviti, a što su vidjeli neki koji su bili na mjestu nesreće vozač BMW-a uopće nije kočio, ali na mokrom i skliskom kolniku nisu se ni vidjeli jutros tragovi kočenja vozila, pa se pretpostavlja da se punom brzinom zabio u zgradu. Ali, to tek treba ustanoviti policija koja je jutros počela s obavljanjem očevida, piše Jutarnji.hr.

Kako je priopćio HAC, njihov djelatnik sjedio je na svom radnom mjestu i na mjestu je poginuo. Doznajemo da je poginuli radnik imao 54 godine.

Foto: JVP Velika Gorica
Foto: JVP Velika Gorica

Foto: JVP Velika Gorica
Foto: JVP Velika Gorica

Foto: JVP Velika Gorica
Foto: JVP Velika Gorica

Foto: Goran Mehkek/CROPIX
Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Foto: Goran Mehkek/CROPIX
Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Foto: Goran Mehkek/CROPIX
Foto: Goran Mehkek/CROPIX