Fotografija: Golf se skoro prepolovio/Foto: Snimio čitatelj
Galerija
Golf se skoro prepolovio/Foto: Snimio čitatelj

Trojica mladića kritično nakon stravične nesreće u Pakracu: "Dvojica su prevezena u Zagreb"

Dvojica mladića u dobi od 21 i 28 godina su prevezeni u Kliniku za traumatologiju u Zagreb, dok za ovog najmlađeg čekamo kontrolni nalaz CT-a, kaže ravnateljica pakračke bolnice Marina MajorTrojica mladića koja su jučer oko 18.15 sati teško stradala u prometnoj nesreći u Pakracu u životnoj su opasnosti i liječnici se još bore za njihov život.

Prema službenom priopćenju PU požeško-slavonske, do nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač Volkswagena daruvarskih oznaka, vozeći se ulicom kneza Branimira u Pakracu, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u betonski stup. 

Udarac u stup javne rasvjete bio je silovit/Foto: Snimio čitatelj
Udarac u stup javne rasvjete bio je silovit/Foto: Snimio čitatelj

-  U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 28-godišnji vozač kao i dvojica putnika starosti 19 i 21 godinu. Protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.“ - kažu u PU požeško-slavonskoj.

Ovo je ostalo od Golfa nakon nesrećeFoto: Snimio čitatelj
Ovo je ostalo od Golfa nakon nesrećeFoto: Snimio čitatelj

Kako doznajemo od Marine Major, ravnateljice pakračke bolnice, sva trojica su u životnoj opasnosti i trenutno se nalaze u induciranoj komi.

- Dvojica mladića u dobi od 21 i 28 godina su prevezeni u Kliniku za traumatologiju u Zagreb, dok za ovog najmlađeg čekamo kontrolni nalaz CT-a pa će se vidjeti hoće li ostati kod nas ili i on ide u Zagreb - rekla nam je ravnateljica Marina Major.

Očevid su na mjestu nesreće obavili policajci iz Pakraca.