Fotografija: Policija je muškarca zaustavila 1 sat iza ponoći/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Policija je muškarca zaustavila 1 sat iza ponoći/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Oduzeli mu auto jer ga je vozio pijan, bez vozačke dozvole i pod zabranom

52-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršajaMuškarac u dobi od 52 godine ostao je bez auta jer su ga policajci iz Pakraca danas iza ponoći uhvatili kako vozi pijan, bez vozačke i pod zabranom.

Kako je izvijestila PU požeško-slavonska, policajci su danas oko 1.20 sati između mjesta Prekopakra i Novi Majur, zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 52-godišnjak za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije, te dok mu je vozačka dozvola ukinuta i oduzeta zbog negativnih bodova. Uz sve to, vozio je pod utjecajem alkohola od 1,93 promila.

- 52-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao - priopćili su iz policije.