Fotografija: Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)

NESREĆA U DARUVARU Mladić teško stradao nakon slijetanja s ceste

Izlaskom iz zavoja i dolaskom na prijevoj, nije prilagodio brzinu kretanja te je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika gdje je kotačima zahvatio lijevu bankinu i sletio u lijevi putni jarakU prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17.40 sati u Mlinskoj ulici u Daruvaru, teško je ozlijeđen 19-godišnji mladić.

Kako je priopćila policija, 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault, daruvarskih registracijskih oznaka, Mlinskom ulicom iz smjera Donjeg Daruvara u smjeru Strme ulice.

Vozilo se zarotiralo

- Dolaskom ispred kućnog broja 5, izlaskom iz zavoja u desno i dolaskom na prijevoj, brzinu kretanja vozila nije prilagodio karakteristikama ceste, uslijed čega je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika gdje je kotačima zahvatio lijevu bankinu i sletio u lijevi putni jarak. Vozilo se je zarotiralo za 90 stupnjeva i zaustavilo na cesti - kažu u policiji.

19-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći Daruvar prevezen na pružanje liječničke pomoći u Opću županijsku bolnicu Pakrac, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede koje, srećom, nisu opasne po život.