Fotografija: Pijani vozač je priveden/ Foto: Joško Šupić/CROPIX (ilustracija)
Pijani vozač je priveden/ Foto: Joško Šupić/CROPIX (ilustracija)

Pijan i bez vozačke vrijeđao policajce koji su ga zaustavili, uhićen i jedan stari znanac policije

U Filipovcu je jučer uhićen 26-godišnji mladić koji je pijan vrijeđao policajce, a u Kukunjevcu 64-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja, kažu u policijiMladić u dobi od 26 godina uhićen je u petak oko 20. 15 sati u mjestu Filipovac jer je pijan vrijeđao policajce koji su ga zaustavili.

Prema priopćenju PU požeško-slavonske, policajci su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke Volkswagen, daruvarskih oznaka kojim je pod vidnim utjecajem alkohola upravljao 26-godišnjak. Odbio je alkotest te omalovažavao i vrijeđao policijske službenike, a utvrđeno je i da kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

- Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 26-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - kažu u policiji.

Uhićen i jedan recidivist

Osim toga, pakrački su policajci u petak oko 10.35 sati u mjestu Kusonje zaustavili osobni automobil marke Opel, slavonskobrodskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,71 promil upravljao 64-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja. 64-godišnjak je također uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.