Fotografija: Prije dvije noći u Bjelovaru je došlo do požara u štaglju starije Bjelovarčanke/Foto: Martina Čapo (Ilustracija)
Galerija
Prije dvije noći u Bjelovaru je došlo do požara u štaglju starije Bjelovarčanke/Foto: Martina Čapo (Ilustracija)

Starija žena odlagala pepeo pa zapalila štagalj: "Izgorjeli krovište, vrata i razne stvari"

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed nepropisnog odlaganja pepela iz peći na kruta goriva, kažu u policijiBJELOVAR - Prije dvije noći u Bjelovaru je došlo do požara u štaglju starije Bjelovarčanke. 

Kako stoji u izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u noći sa srijede na četvrtak, odnosno s 23. na 24. studeni u Bjelovaru, u ulici Miroslava Krleže, u dvorištu obiteljske kuće vlasništvo 68-godišnjakinje došlo je požara u štaglju.

Izgorjela vrata i dio krovišta

-Prilikom požara izgorio je dio krovišta, jedno krilo ulaznih vrata i razni predmeti koji su se nalazili unutar štaglja. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara.

Foto: Martina Čapo (Ilustracija)
Foto: Martina Čapo (Ilustracija)
Foto: Martina Čapo (Ilustracija)
Foto: Martina Čapo (Ilustracija)

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo najvjerojatnije uslijed nepropisnog odlaganja pepela iz peći na kruta goriva. Vlasnica se nije mogla izjasniti o visini nastale materijalne štete. U vezi požara slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, kažu u policiji.