Fotografija: Kada je 46-godišnjak izlazio iz kuće primijetio je plamen u prtljažnom prostoru te ga je ugasio /Foto: Joško Šupić/CROPIX (Ilustracija)
Kada je 46-godišnjak izlazio iz kuće primijetio je plamen u prtljažnom prostoru te ga je ugasio /Foto: Joško Šupić/CROPIX (Ilustracija)

Netko mu zapalio automobil dok je bio kod prijateljice u kući

U požaru mu je nagorjela PVC daska prtljažnog prostora, ribarski tronožac, gumene čizme i tapecirana podloga, kažu iz policijeVELIKO TROJSTVO – Neobičan incident dogodio se sinoć u Velikom Trojstvu.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko – bilogorske, u četvrtak 3. studenog oko 21 sat u Velikom Trojstvu, 46-godišnjak je sa svojim vozilom bjelovarskih registracijskih oznaka došao u dvorište obiteljske kuće 42-godišnjakinje.

Otvorio i zapalio prtljažnik

-Za vrijeme dok se nalazio u kući, nepoznati je počinitelj otvorio nezaključani prtljažni prostor njegovog vozila te je zapalio papirnu vreću. Kada je 46-godišnjak izlazio iz kuće primijetio je plamen u prtljažnom prostoru te ga je ugasio polijevanjem vode. U požaru mu je nagorjela PVC daska koja pokriva prtljažni prostor, ribarski tronožac, gumene čizme i tapecirana podloga, kažu iz policije i dodaju kako 46-godišnjak nastalu štetu cijeni na više stotina kuna.

Isto tako, oštećeni je upoznat o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ iz članka 235. stavka 1. Kaznenog zakona.