Fotografija: Očevid prometne nesreće u Ždralovima/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Očevid prometne nesreće u Ždralovima/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

S 2,08 promila u krvi Peugeotom se zabio u drugi Peugeot u Ždralovima

Vozač Peugeota 407 nije držao potreban razmak između vozila, uslijed čega je prednjim desnim krajem udario u zadnji lijevi kraj osobnog automobila Peugeot 207 kojim je upravljao 28-godišnjakU prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 23.30 sati u Daruvarskoj ulici u Ždralovima, nitko srećom nije stradao, ali je na vozilima nastala materijalna šteta. 

Prema priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske, nesreću je skrivio 35-godišnji vozač Peugeota 407 bjelovarskih registracija koji se kretao Daruvarskom ulicom kroz Ždralove.

- Dolaskom do kućnog broj 67 nije držao potreban razmak između vozila, uslijed čega je prednjim desnim krajem udario u zadnji lijevi kraj osobnog automobila Peugeot 207 bjelovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak, a koji je s vozilom započeo skretati u desno. Uslijed udara, Peugeot 407 je završio na travnatoj površini s lijeve strane kolnika, dok se Peugeot 207 zarotirao i završio na nogostupu s desne strane - kažu u policiji dodajući kako je na oba vozila nastala materijalna šteta.

Alkotestom je kod 35-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola od 2,08 g/kg, dok je kod 28-godišnjaka reakcija na alkohol izostala.

35-godišnji vozač je priveden i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.