Fotografija: Osim policije, na teren su izašli i vatrogasci/Foto: Facebook
Osim policije, na teren su izašli i vatrogasci/Foto: Facebook

S 1,33 promila u krvi autom sletio u isušeni ribnjak kod Garešnice

Vozač u dobi od 70 godina izgubio je nadzor na vozilom i prešao na lijevu stranu gdje je prednjim dijelom vozila udario u zaštitnu ogradu i prometne znakove, a nakon toga završio u isušenom ribnjaku
Muškarac u dobi od 70 godina lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14.18 sati kod Garešnice.

Policija je izvjestila kako je 70-godišnjak upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracija iz smjera Hrastovca prema Garešnici. Dolaskom na most na rijeci Ilovi, oko 100 metara prije grada Garešnice, zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku, izgubio je nadzor na vozilom i prešao na lijevu stranu gdje je prednjim dijelom vozila udario u zaštitnu ogradu i prometne znakove. Nakon svega je sletio u isušeni ribnjak.

70-godišnji vozač je zbog zadobivenih ozljeda prevezen vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Pakrac gdje je konstatirano da je zadobio lakše tjelesne ozljede. Alkotestom je utvrđena koncentracija alkohola od 1,33 g/kg.

Na teren su izašli i vatrogasci iz Garešnice koji su policiji pružili tehničku podršku, a zbog očevida se promet odvijao jednom prometnom trakom.

Zbog počinjenih prometnih prekršaja, protiv vozača će policija podnijeti prekršajni nalog.