Fotografija: Foto: Goran Sebelic/CROPIX (ilustracija)
Foto: Goran Sebelic/CROPIX (ilustracija)

PRESPAVALI U POLICIJI Vozač u Lipiku napuhao 2,16 promila, drugi u Pakracu 2,32

Muškarac od 44 godine koji je uhvaćen pijan u Pakracu morat će platiti kaznu od 12 tisuća kuna i četiri mjeseca neće smjeti voziti autoDvojica vozača koje je policija uhvatila pijane u Lipiku i Pakracu završila su na triježnjenju u policijskoj postaji te će morati platiti novčane kazne.

Prvi od njih ima 33 godine, a uhvaćen je u petak oko 19.10 sati u ulici Matije Gupca u Lipiku kako pod utjecajem alkohola od 2,16 promila upravlja Opelom,  zagrebačkih registracija. Nešto kasnije, oko 21.10 sati u Bolničkoj ulici u Pakracu, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke Ford, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,32 promila upravljao 44-godišnjak.

Najveća kazna ovog vikenda

- Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak i 44-godišnjak su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - kažu u PU požeško-slavonskoj.

Protiv 44-godišnjaka slijedi prekršajni nalog u iznosu od 12 tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od četiri mjeseca.