Fotografija: 55-godišnjaku prijeti visoka kazna/ Foto: Ivan Mijic/CROPIX (ILUSTRACIJA)
55-godišnjaku prijeti visoka kazna/ Foto: Ivan Mijic/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Pijan i bez položenog vozačkog ispita bježao policajacima koji su ga htjeli zaustaviti

Muškarac (55) je uhićen i priveden u prostorije policije, a jučer je uz optužni prijedlog priveden na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u BjelovaruMuškarac u dobi od 55 godina završio je privremeno iza rešetaka jer je u utorak oko 19.50 sati pijan i bez položenog vozačkog ispita bježao policajcima koji su ga htjeli zaustaviti. 

Iz PU bjelovarsko-bilogorske su priopćili kako su policajci tijekom nadzora prometa u Narti uz pomoć bljeskalica i stop tablice pokušali zaustaviti vozača osobnog automobila Opel bjelovarskih registracijskih oznaka.

Ignorirao policiju

- Vozač nije htio postupiti po naredbama te je nastavio vožnju, ali je ipak zaustavljen u mjestu Veliko Korenovo. Utvrđeno je da se radi o 55-godišnjaku koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,73 g./kg. prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita - poručuju iz policije i dodaju kako je muškarac uhićen i priveden u prostorije policije, a jučer je uz optužni prijedlog priveden na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.