Fotografija: Presuda za nasilje u obitelji je nepravomoćna i otac se na nju može žaliti/Foto: Unsplash
Presuda za nasilje u obitelji je nepravomoćna i otac se na nju može žaliti/Foto: Unsplash

Pijani otac iz okolice Bjelovara dirao po grudima maloljetnu kćerku. Kažnjen s 2500 eura

"Trgnula sam se i pokušala ustati, ali me je prvi put spriječio. Tada mi je rekao da ja nisam njegova kćer i da bi bolje bilo da me nije napravio. Počeo me dirati po grudima" svjedočila je djevojkaBJELOVAR - Otac (44) proglašen je krivim i osuđen je jer je počinio psihičko nasilje nad kćerkom (17) u kući na širem bjelovarskom području, piše Danica.hr.

Sutkinja ga je kaznila s 2500 eura i mora platiti 118 eura troškova prekršajnog postupka. Prema presudi, on je lani u kolovozu oko 23 sata vrijeđao kćerku, a nije mu bilo prvi put.

-Govorio joj je ‘glupa si, ti nisi moje dijete, bolje da te nisam’. Time je počinio psihičko nasilje nad kćerkom što je kod nje prouzročilo uznemirenost i povredu dostojanstva, naglasila je prekršajna sutkinja.

Legli u krevet

Posebno je šokantno bilo svjedočenje djevojke koja je ispričala kako im je otac kupio kebab, coca-colu, čokolade, čips, a sebi dvije litre vina. Kaže kako je počela padati kiša te su navečer legli u krevet svo troje – ona, otac i mali bratić.

‘Dirao me po grudima’

-Prvo me je otac mazio po licu govoreći da me dugo nije vidio. Bili smo odjeveni, na sebi sam imala trenerku i ljubičastu majicu. Kad sam zaspala, osjetila sam da mi otac zavlači ruku u majicu, a nakon toga izvlači majicu iz hlača.

Trgnula sam se i pokušala ustati, ali me je prvi put spriječio, a drugi put sam uspjela. Tada mi je rekao da ja nisam njegova kćer i da bi bolje bilo da me nije napravio. Tad me počeo dirati po grudima.

Presuda nepravomoćna

On je u vrlo kratkom vremenu popio te dvije litre vina, a rekao mi je i da je prije toga pio žesticu. Odonda više nemam kontakt s njim. O cijelom događaju triput su me ispitali na policiji, svjedočila je djevojka.

Presuda za nasilje u obitelji je nepravomoćna i otac se na nju može žaliti. Nije poznato je li protiv njega pokrenut i kazneni postupak, piše Danica.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku