Fotografija: U vozilu su bile tri osobe/Foto: Čitatelj
Galerija
U vozilu su bile tri osobe/Foto: Čitatelj

NESREĆA U DOLJANIMA Pijan BMW-om sletio s ceste u jarak

U vozilu su osim vozača bile još dvije osobe no nitko od njih srećom nije ozlijeđen. Protiv vozača idu prekršajni naloziSamo pukom srećom nitko nije stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 2 sata iza ponoći u Ulici Hrvatskih branitelja u Doljanima.

Kako smo doznali od načelnika Policijske postaje Daruvar Dalibora Čajse, 35-godišnji hrvatski državljanin upravljao je BMW-om 640d slovačkih registracija ulicom Hrvatskih branitelja iz smjera Daruvara prema Kipu.

Nesreću je skrivio pijani vozač BMW-a/Foto: Čitatelj
Nesreću je skrivio pijani vozač BMW-a/Foto: Čitatelj

- Nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste, vidljivosti i preglednosti, te je u desnom oštrom zavoju došlo do zanošenja vozila i prelaska na suprotnu kolničku traku. Lijevim kotačima zahvatio je bankinu i rubni kamen uslijed čega je vozilo sletjelo s kolnika u lijevi putni jarak - rekao nam je načelnik daruvarske policije Dalibor Čajsa. 

BMW je završio u putnom kanalu/Foto: Čitatelj
BMW je završio u putnom kanalu/Foto: Čitatelj

Vozač je bio pod utjecajem alkohola i protiv njega ide prekršajni nalog zbog prekršaja iz članka 51. i 199., odnosno brzine i alkohola. Očevid su na mjestu nesreće obavili daruvarski policajci. 

S njim su navodno u vozilu bile još dvije osobe no, srećom, nitko od njih nije ozlijeđen. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!