Fotografija: Muškarac je uhvaćen prilikom redovne kontrole prometa na području PU požeško-slavonske/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Muškarac je uhvaćen prilikom redovne kontrole prometa na području PU požeško-slavonske/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Nepopravljivi vozač uhvaćen u Kusonjama s 2,12 promila alkohola

Budući da je 62-godišnjak evidentiran kao višestruki počinitelj prometnih prekršaja, on je u srijedu uhićen i smješten u posebnu prostoriju do otriježnjenja. Kad se otrijezni, voze ga na Prekršajni sudPakrački policajci uhitili su nepopravljivog recidivista po prometnim prekršajima koji je u srijedu oko 13 sati uhvaćen pijan za upravljačem u mjestu Kusonje kod Pakraca.

Kako nas je izvjestila Policijska uprava požeško-slavonska, policijski službenici su prilikom redovne kontrole prometa oko 13.15 sati u mjestu Kusonje zatekli 62-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,12 promila upravljao osobnim automobilom marke Fiat daruvarskih registarskih oznaka.

Budući da je 62-godišnjak evidentiran u policijskim statistikama kao višestruki počinitelj prometnih prekršaja, on je u srijedu uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja. Kada se otrijezni, policajci će ga odvesti na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega podnijeti optužni prijedlog.