Fotografija: 
Budući da je 57-godišnjak recidivist u činjenju prometnih prekršaja, od njega je privremeno oduzet traktor/Foto: Nikola Vilic/CROPIX (Ilustarcija)
Budući da je 57-godišnjak recidivist u činjenju prometnih prekršaja, od njega je privremeno oduzet traktor/Foto: Nikola Vilic/CROPIX (Ilustarcija)

NEPOPRAVLJIV Pijan, bez vozačke i pod zabranom vozio neregistrirani traktor

57-godišnjak je uhićen i odvežen na triježnjenje. Budući da je recidivist u činjenju prometnih prekršaja, od njega je privremeno oduzet traktor, kažu u policijiIVANSKA - Policija je jučer u Ivanskoj privela vozača traktora. Osim što je bio pijan, vozio je neregistriran traktor i to bez vozačke dozvole.

Kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u ponedjeljak, 20. ožujka u 14.45 sati u Ivanskoj, u Ulici Slavka Kolara, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 57-godišnjaka kako upravlja traktorom Zetor koji nije registriran niti osiguran.

-Utvrđeno je da mu je vozačka dozvola istekla te da je upravljao u vrijeme dok mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „F“ kategorije. Također je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,56 g/kg.

Ostao bez traktora

On je uhićen, priveden i smješten u posebnu prostoriju policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Budući da je 57-godišnjak recidivist u činjenju prometnih prekršaja, temeljem članka 229. stavka 8. Zakona o sigurnosti prometa na cestama od njega je privremeno oduzet traktor, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!