Fotografija: Nakon kvalifikacije tjelesnih ozljeda 48-godišnjaka, protiv 24-godišnjaka slijedi adekvatna prijava/Foto: Marko Todorov/CROPIX (Ilustracija)
Nakon kvalifikacije tjelesnih ozljeda 48-godišnjaka, protiv 24-godišnjaka slijedi adekvatna prijava/Foto: Marko Todorov/CROPIX (Ilustracija)

Udario šakom u glavu pijanog Daruvarčanina koji je vrijeđao trgovkinju: "Završio je u bolnici"

Pijani 48-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u pakračku bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Protiv 24-godišnjaka slijedi prijava, kažu u policijiDARUVAR - Daruvarski policajci imali su protekle subote posla s pijanim sugrađaninom.

Naime, kako javljaju, u subotu 18. ožujka oko 14.15 sati u Daruvaru, u Ulici Josipa Jelačića, u trgovini je javni red i mir narušavao u alkoholiziranom stanju 48-godišnjak tako što je vikao, galamio i vrijeđao trgovkinju.

-Nakon upozorenja, prestao je s narušavanjem te se udaljio iz trgovine. No, nakon sat vremena, 48-godišnjak se ponovno vratio u trgovinu. Tamo ga je fizički napao 24-godišnjak koji ga je udario šakom u glavu te ga izgurao van iz trgovine.

Pokupila ga hitna

Tom prilikom 48-godišnjak je zadobio ozljedu, zbog koje je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Pakrac na pružanje liječničke pomoći, kažu iz policije.

Protiv 48-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Nakon kvalifikacije tjelesnih ozljeda 48-godišnjaka, protiv 24-godišnjaka slijedi adekvatna prijava, pojašnjavaju iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!