Fotografija: Nakon prometne nesreće nastavio je svoje kretanje bez da je oštećenoj ostavio svoje podatke i podatke vozila kojim je upravljao/Foto: Danijel Soldo/Cropix (Ilustracija)
Nakon prometne nesreće nastavio je svoje kretanje bez da je oštećenoj ostavio svoje podatke i podatke vozila kojim je upravljao/Foto: Danijel Soldo/Cropix (Ilustracija)

Mortus pijani vozač motokultivatora skrivio prometnu nesreću i zbrisao

Dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na prometni znak obaveznog zaustavljanja, već je ušao u raskrižje te oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je upravljala 20-godišnjakinjaBizarna prometna nesreća dogodila se za vikend nakon što je mortus pijani vozač motokultivatora neoprezno uletio na križanje, piše Danica.hr.

-U subotu, 18. ožujka, oko 13.30 sati, u Ulici Rudolfa Rajtera u Ivancu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac starosti 38 godina upravljao je motokultivatorom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od  2,66 promila.

Nije stao na STOP-u

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Rudolfa Rajtera, nije zaustavio svoje vozilo na prometni znak obaveznog zaustavljanja, već je ušao u raskrižje u namjeri skretanja ulijevo, kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je upravljala 20-godišnjakinja.

Ona se kretala cestom s prednošću prolaska i zadržavala je smjer svog kretanja. Nakon prometne nesreće isti je nastavio svoje kretanje bez da je oštećenoj ostavio svoje podatke i podatke vozila kojim je upravljao. Na oba vozila nastupila je materijalna šteta.

S obzirom da je postojala opravdana bojazan da će nastaviti sa činjenjem prekršaja isti je priveden u prostorije Policijske postaje Ivanec i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva”, rekli su danas u varaždinskoj policiji, piše Danica.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!