Fotografija: Na teren će izaći sve raspoložive snage, kažu iz policije/ Foto: Goran Sebelic/CROPIX
Na teren će izaći sve raspoložive snage, kažu iz policije/ Foto: Goran Sebelic/CROPIX

Policija pojačano kontrolira promet: "U nedjelju love pijane i drogirane vozače"

U poduzimanje aktivnosti bit će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u kontroli prometa, kažu iz PU bjelovarsko-bilogorskeU cilju povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama te preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica, policija će i ovog vikenda na području cijele Republike Hrvatske nastaviti s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice skupine tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) te prema ponavljačima teških prometnih prekršaja - recidivistima.

U nedjelju kontrola alkohola i droge

- U poduzimanje aktivnosti bit će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u kontroli prometa, kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Dodaju i to da će policijski službenici u noći sa subote na nedjelju, 18./19. ožujka, na području Policijske uprave bjelovarsko – bilogorske provesti dodatan, pojačani nadzor prilikom će posebno provjeravati upravljaju li vozači vozilima pod utjecajem alkohola ili droga.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!