Fotografija: Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Napio se pa silom htio ući u u stan poznanice: "Vikao, lupao i razbio joj ulazna vrata"

S obzirom da je bio ozlijeđen, pružena mu je liječnička pomoć u Općoj bolnici dr. Anđelko Višić Bjelovar, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,13 g/kg, kažu u policijiBJELOVAR - Pravi rusvaj odvijao se prije dvije noći u Bjelovaru.

Kako javljaju iz policije, u noći, 4. travnja, poslije ponoći, u Bjelovaru, na Šetalištu dr. Ivše Lebovića 58-godišnjak je vikao i galamio na ulici, lupao po vratima ulaza u dvorište poznanice nakon čega je preskočio preko ograde te ušao u dvorište.

Porezao se

- U dvorištu je bacao metalnu kantu za smeće, lupao po ulaznim vratima kuće, te je pri tom došlo do loma stakla na ulaznim vratima i njegovog ozljeđivanja. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, zatečen je u dvorištu te je i nakon izdane naredbe da prestane s činjenjem prekršaja, nastavio s vikom i galamom, kažu u policiji.

S obzirom da je bio ozlijeđen pružena mu je liječnička pomoć u Općoj bolnici dr. Anđelko Višić Bjelovar, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,13 g/kg.

Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!