Fotografija: Foto: Denis Jerković/CROPIX (ilustracija)
Foto: Denis Jerković/CROPIX (ilustracija)

Dvojica policajaca službenim automobilom sletjela s ceste u Narti: "Vozilo udarilo u stablo"

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, a utvrđeno je da je policajac kriv jer se nije držao na adekvatnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika. Na licu mjesta naplaćena mu je novčana kaznaU Narti kod Bjelovara došlo je u srijedu rano ujutro, oko 6 sati i 45 minuta, do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo policijsko vozilo. 

Kako javljaju iz bjelovarsko-bilogorske Policijske uprave, u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a utvrđeno je da je za nju odgovoran policajac koji je bio za upravljačem službenog vozila, dok je drugi bio na suvozačkom mjestu.

Platio odmah kaznu

- Krećući se nerazvrstanom cestom vozilom u kretanju, nije se držao na tolikoj udaljenosti od ndesnog ruba kolnika da s obzirom na brzinu kretanja vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste, ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti. Uslijed toga je vozilom zahvatio desnu putnu bankinu i sletio u putni jarak, pri čemu je prednjom stranom vozila udario u stablo. Policijski službenik nije bio pod utjecajem alkohola, a njemu je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna - izvijestili su iz policije o nesreći svojih kolega. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!